荷兰满€65欧免运费,偏远地区满€100欧,比利时满€150欧免运费。
+31 252 250650
Nederlands
  1. U kunt uw pakket zonder geschikte reden niet weigeren te ontvangen. In het uitzonderlijke geval dat de bestelling niet kan worden afgeleverd, dan wordt deze naar ons teruggestuurd. Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk, omdat wij de verse producten niet meer kunnen verkopen.
  2. U moet duidelijke en juiste naam, aflevering adres en contact adres invullen. Als er vertraging is of onmogelijk afgeleverd door ondergenoemde reden, zal Fresh Superman hier niet verantwoordelijk voor zijn.
  3. Klanten geven verkeerde gegevens en onduidelijk adres.
  4. Pakket wordt niet ontvangen, daardoor zijn er kosten her verzend kosten of gerelateerde gevolgen.
  5. Overmacht, bijvoorbeeld: staking van lokale logistiekbedrijven, vakantie, storing; natuurrampen, verkeersstrafwetgeving, plotselinge oorlog enzovoort.
  6. Als gevolg van het gebruik van online winkelen logistieke diensten, logistieke cyclus door de lokale omstandigheden van het land beperkingen op de logistiek bedrijf staking, verlof of levering vertraging veroorzaakt door falen, vertraging in de aankomst van goederen, zijn overmacht, Fresh Superman neemt geen verantwoordelijkheid.
  7. Disclaimer: Fresh Superman zal zijn best doen om u te helpen omgaan met de nasleep, voor zover mogelijk, als het Fresh Superman-verkoopsysteem crasht of onbruikbaar wordt als gevolg van overmacht of andere oorzaken buiten de controle van Freshman, resulterend in onvermogen om online transactie-gerelateerde informatie, records, etc. te voltooien of te verliezen. Inspanningen om klanten te beschermen tegen economische verliezen.
  8. Aangezien veel van onze producten kwetsbare verpakkingen zijn, zoals kruiden in glazen flessen, glazen flessen sausen, enz., Is het moeilijk om schade te voorkomen bij het transport van goederen. Om de veiligheid van pakketten te garanderen, elk pakket om 5 flessen glazen flessen met goederen te kopen. Voor breekbare goederen binnen 5 flessen bestellingen, nemen we bij beschadiging de vergoeding voor kapotte goederen over. Fresh Superman kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan kwetsbare items van meer dan 5 flessen of meer kwetsbare items.
  9. Afgeprijsde artikelen, geschenken kunnen niet worden geretourneerd.
  10. Door onjuist gebruik van de gekochte producten kunnen deze niet worden geretourneerd.

 

Het recht van interpretatie

Fresh Superman en het aangesloten bedrijf [email protected] B.V. hebben het recht van interpretatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »